reede, oktoober 19, 2007

Värviline sünnipäevanädal

Meie kool sai 107 aastaseks. Auväärt iga! Korraldasime koolis"Värvilise sünnipäevanädala ! Igal päeval oli oma värv, mille järgi võisime kõik riietuda ja igal päeval oli ka mingi õppeainega seotud tegevused.

Esmaspäev oli sinine ja matemaatikapäev. Hommikul kohe oli kogunemine fuajees ja õpilastel oli vaja lahendada 2 minuti jooksul peast ülesandeid. Edasi valisid 9.klassi tüdrukud endale võistkonna, kellega nad tegelesid terve nädala. Sinise päeva lõpuks pidi iga võistkond joonistama geomeetrilistest kujunditest pildi "Sügis".

Teisipäev oli kollane ja võõrkeeltepäev. Sellel päeval väikesed lapsed õppisid lihtsamaid ingliskeelseid sõnu. 3.-4. klass tegi plakateid inglise keelt kõnelevate maade kohta. Suuremad õpilased pidid valmistama ette räpi kooli kohta. Väga tubli oli 6.klass, kes esitas kogu kooli ees vene keelse laulu "Kapten"

Kolmapäev oli punane ja eesti keele päev. Õpetaja Tiina korraldas näituse, meie koolis õpetanud kirjaniku, Tõnu Õnnepalu teoste kohta. Võistkonnad pidid kirjutama luuletuse, mille nad pidid esitama reedel kooli sünnipäeva tähistamise ajal.

Neljapäev oli roheline ja loodusepäev. Sel päeval pidid võistkonnad meisterdama " nunnusid" ja toimus maastikumäng. Huvitav, kuidas on ikkagi kadaka, kuuse ja männi okastega? Kas nad 1, 2 või 3 kaupa ?!?

Reede oli kirju päev. Sellel päeval me tähistasime kooli sünnipäeva. Toimus viktoriin, milles olid küsimused eelnevate päevade kohta. Päeva alguses iga võistkond tegi endale küpsisetordi, mida sai peale kooli ära süüa.

Kommentaare ei ole: