esmaspäev, detsember 03, 2007

Esimene jõuluhommik!







Saabunud ongi juba jõulukuu,ootuste ja rõõmudekuu. Päkapikud toovad üllatusi- igatahes üks aasta ilusam kuu on alanud!

Täna hommikul me kogunesime saali jõuluhommikut pidama. Esimese hommiku viisid läbi õpetajad, kes soovisid lastele häid soove. Õpetaja Jane kirjutas jõuluvanale ja päkapikkudele kirja, mille me kindlasti teele saadame. Siin ka see kiri!



Tere päkapikud ja jõuluvana!
Kirjutan teile üle hulga aja. Loodan, et teil on ikka piisavalt abilisi, kes laste kirju avavad ja soove kirja panevad. Kindlasti on osa rahvast ka akende taga luuramas, et kas kõik lapsed on ikka head.
Meil siin Lauka koolis on sel aastal nii, et lapsed on päris paid. Jooksevad ja lärmavad vähem ning paljud püüavad õppida võimete kohaselt. Õpetajad proovivad ka olla sõbralikumad, kui eelmisel aastal ja panna juba jõuluks lastele tunnistusele paremaid hindeid.
Ootame sind aga meile väga väga külla. Kõige parem aeg oleks 19.ja 20 detsember. Too meile siis hästi magusaid komme!
Kui sa saad, siis täida ka minu aga ka küllap mõnede laste jõulusoov- las nad seal haridusministeeriumis teevad kooliaasta lühemaks ja vaheajad pikemaks, samuti õpikud õhemaks ja koolikotid kergemaks. Kooliasjad võiksid olla iga päev koolis, et neid tassima ei peaks. Hindamise võiks 1.-6.klassini hoopis ära kaotada. Tunnid võiksid olla lühemad ja vahetunnid pikemad. Siis veel see e-kool. Las need lapsevanemad saavad seal ka ise hindeid panna ja märkusi parandada, muidu on asi kuidagi ühekülgne. Õpetajana sooviksin, et minister saadaks igal vaheajal meid kuskile soojale maale puhkama. Sellised väiksed soovid. Kui sa neid täita ei saa, ega siis pole ka midagi hullu. Kui lapsed on ikka sama tublid kui praeguseni, siis saab kuidagi hakkama.
Ühe soovi täitmisega on aga kiire- palun! Palun! Saada meile VALGED JÕULUD JA AASTAVAHETUS !
Kõike head teile kiirel jõuluajal!
Õpetaja Jane


Siin on laste ja õpetajate jaoks väga head soovid, aga kui ta neid täita ei saa, siis loodame, et vähemalt viimase soovi nad täidavad-VALGEID JÕULE JA AASTAVAHETUST!

Kommentaare ei ole: